1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Design Changes

Discussion in 'Site Announcements' started by Tom, May 23, 2016.

  1. ross4122

    ross4122 Clippie Veg Junior UKDT

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Posts:
    712
    Likes Received:
    436
    I tend to just use Shift+Enter

    So I can get something like this, directly underneath the previous line


    Unlike this
     
  2. Tom

    Tom Forums Manager Administrator

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    387
    Likes Received:
    349
    Oh dear. Somebody changed the editor settings again. :/


    God help us all...
     
  3. whistlehead

    whistlehead Alias Mr Hackenbacker Moderation Team Leader UKDT

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    1,097
    Likes Received:
    987
    Weren't me guv. Might have changed with the new forum design? Editor settings are inside the settings for a given theme.
     
    Last edited by a moderator: May 25, 2016
    Tom likes this.
  4. Fellowslothb

    Fellowslothb Founder of Fellowsfilm Studios Administrator UKDT

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    371
    Likes Received:
    328






    Yeah editor settings are per theme :)


    Seems to be fine now anyway
     
    Tom likes this.
  5. Tom

    Tom Forums Manager Administrator

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    387
    Likes Received:
    349
    Okay. It's fixed now so no worries. :)  I think it is based off the specific theme and not a global setting though...
     
    Last edited by a moderator: May 25, 2016
  6. Road-hog123

    Road-hog123 Has 1 A-Level exam to sit Moderation Team Leader UKDT

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    922
    Likes Received:
    719
    Code:
    
    
    
    This is a test
    
    I'll delete this after I post it if it works
    
    Nope, Code Snippets (and code snippets only) still get extra lines.
     
    Last edited by a moderator: May 25, 2016
  7. iomex

    iomex UKDT

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    831
    Likes Received:
    730
    Surely adjusting line-break and/or line-height would do it? Assuming white-space hasn't been used...
     

Share This Page