1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blue Sky due to "I don't know how to use a computer" and other such junk

Discussion in 'Trash' started by phillip20164, Dec 28, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Melvin Williams

    Melvin Williams Member

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Posts:
    95
    Likes Received:
    41
    Thanks
     
  2. matt3633 is on fire

    matt3633 is on fire New Member

    Joined:
    Dec 1, 2016
    Posts:
    35
    Likes Received:
    7
    Have you downloaded the patch?
     
  3. phillip20164

    phillip20164 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    71
    Likes Received:
    8
    Mine still doesn't work
     
  4. DaCookie! // MFF76

    DaCookie! // MFF76 Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Posts:
    205
    Likes Received:
    87
    @phillip20164 Do what we say, we're trying to help you. But if you don't want any help, don't listen to us.

    upload_2016-12-30_14-55-51.png

    In this above image, the red circle, indicates what you are loading the map with on your OMSI, WRONG
    You need to click on the button circled by Blue. if you do not do this, OMSI will try and load maps you've played before, but as you've not played this map, it will not show up a recent situation as you haven't got one.
    Then, find the map in the BLACK CIRCLE and click start in the bottom left.

    Hope this helps anyone with this problem as well!

    EDIT: Make sure you've installed the map before this.
     
    Last edited: Dec 30, 2016
  5. phillip20164

    phillip20164 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    71
    Likes Received:
    8
    This is not working how you've said for me
     
  6. EvadRave

    EvadRave Undertale Veg Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Posts:
    97
    Likes Received:
    84
    @phillip20164 How have you installed the map? like have you placed the zip into the map folder or actually opened the zip because there's clear install instructions in the readme contained in the zip file.
     
  7. phillip20164

    phillip20164 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    71
    Likes Received:
    8
    I've opened the zip and then copied the things that's there into the Omsi 2 folder
     
  8. [EN] MilPop14

    [EN] MilPop14 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Posts:
    37
    Likes Received:
    3
    Those 'things' being what's inside the OMSI 2 folder of the compressed file into your OMSI 2 folder inside SteamApps/common/OMSI 2?
     
  9. EvadRave

    EvadRave Undertale Veg Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Posts:
    97
    Likes Received:
    84
    Copied the OMSI 2 folder into your OMSI 2 folder or the contents of it into your OMSI 2 folder?
     
  10. [EN] MilPop14

    [EN] MilPop14 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Posts:
    37
    Likes Received:
    3
    In the compressed file there is a folder called 'OMSI 2'. What is inside that should be copied into your 'OMSI 2' folder usually at C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\OMSI 2

    EDIT: Woops didn't notice who had posted that response.
     
  11. EvadRave

    EvadRave Undertale Veg Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Posts:
    97
    Likes Received:
    84
    ...Yes I know, my post was aimed at phillip.
     
    [EN] MilPop14 likes this.
  12. phillip20164

    phillip20164 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    71
    Likes Received:
    8
    I opened the the OMSI 2 folder and then copied the contents into the C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\OMSI 2
     
  13. [EN] MilPop14

    [EN] MilPop14 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Posts:
    37
    Likes Received:
    3
    The contents of it? Not the folder itself.
     
  14. phillip20164

    phillip20164 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    71
    Likes Received:
    8
    I did copy the content of it
     
  15. matt3633 is on fire

    matt3633 is on fire New Member

    Joined:
    Dec 1, 2016
    Posts:
    35
    Likes Received:
    7
    What we are asking is, did you copy the OMSI2 folder as a whole, or did you open it and drag each individual file to its destination?
     
  16. [EN] MilPop14

    [EN] MilPop14 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Posts:
    37
    Likes Received:
    3
    Then there should be no reason for it to not show up. You must've done something wrong or perhaps your OMSI may need verifying on Steam.
     
  17. whistlehead

    whistlehead Moderation Team Leader UKDT

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Posts:
    1,060
    Likes Received:
    879
    Here's a simple test. Do you have an OMSI 2 folder inside your OMSI 2 folder?
     
    0118999 likes this.
  18. phillip20164

    phillip20164 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    71
    Likes Received:
    8
    I opened it and dragged them individually file to where it's got to go
     
  19. [EN] MilPop14

    [EN] MilPop14 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Posts:
    37
    Likes Received:
    3
    That isn't neccesary, you can just do them all at once directly into the OMSI 2 folder and they will sort themselves out. If it asks to overwrite files, press yes.
    If you've done them individually its likely you may have missed some files out.
     
    0118999 likes this.
  20. BestBear

    BestBear Member

    Joined:
    Nov 4, 2016
    Posts:
    113
    Likes Received:
    11
    can you take a screenshot of your maps folder
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page